Spreekuur:
Van maandag tot en met vrijdag is er een spreekuur op afspraak. Afspraken maakt u van 8.00 - 10.00 uur. Als u vóór 10.00 uur belt kunt u meestal dezelfde dag nog terecht.
Meestal duurt een afspraak, waarin één hulpvraag of meerdere korte vragen behandeld kunnen worden, 10 minuten. Indien er meer tijd nodig is, omdat er verschillende vragen zijn of een langer gesprek wenselijk is, kunt u dit aangeven. De assistente kan in verband met de planning van het spreekuur vragen naar de reden van uw bezoek aan de huisarts.

U kunt uw keuze voor één van de artsen opgeven bij de assistente. Wij verzoeken U zoveel mogelijk voor één probleem naar dezelfde arts terug te gaan. 
Belt u de assistente tijdig wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan. Deze tijd kan dan voor iemand anders gereserveerd worden. 
Van maandag tot en met vrijdag tussen half twee en half drie is er een terugbel-spreekuur. In de ochtend kunt u onze assistente bellen met het verzoek terug gebeld te worden. Eenvoudige vragen zal de assistente zelf voorleggen aan de huisarts waarna zij u terugbelt.

Van 8.00u – 10.00u kunt u telefonsich herhaalrecepten aanvragen. De bestelde medicijnen liggen na 15.00u klaar bij uw apotheek. Indien bezorging van de geneesmiddelen noodzakelijk is gebeurt dit de volgende werkdag.

Iedere tweede woensdag van de maand is er het wrattenspreekuur. Tussen 13.00 en 16.30 uur kunt U wratten met vloeibare stikstof laten behandelen. Ook hiervoor maakt u eerst een afspraak.